Agenda

Vught Vocaal zingt Shakespeare

Een bijzonder project ter gelegenheid van dertig jaar Vught Vocaal en het 25-jarig jubileum van dirigente Cora van Rijn. Met bekende en minder bekende teksten van Shakespeare, op muziek gezet door o.a. John Rutter, Charles Wood, Matthew Harris en Ralph Vaughan Williams.

Vught Vocaal treedt op met vrouwenkoor ‘Ongehoord’, Frank de Koning (piano), Henny Gieles (dwarsfluit). De solopartijen¬† bij ‘Serenade to Music’ (compositie Ralph Vaughan Williams) worden gezongen door: Liset van Hoorn (sopraan), Daphne van Zundert (alt), Michiel van Eeden (tenor) en Rob Ruimers (bas).

Aansluitend aan het concert in de Kapel is er een theatrale wandeling over het bosrijke terrein van Zorgpark Voorburg, met optredens van Auke de Lange, Puck Borg, Thomas Lotgering, Lisa van de Wiel, studenten van de theateropleiding van het Koning Willem I College.

Zondag 29 september, aanvang 12:30 en 15:30 uur.
Kapel en Park Voorburg in Vught

Het Shakespeareproject wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Vught en Zorgpark Voorburg.

Koningsmarkt 2019

Op 27 april staat Vught Vocaal weer met een kraam vol mooie tweedehands spullen op het Marktveld. Kom kijken of er iets voor jou tussen zit, want met je aankoop steun je de zangkunst in Vught!

Poezie in DePetrus

Zondag 14 oktober 2018 zingen we `Poezie in DePetrus`, gedichten op muziek van bekende dichters en componisten (o.a. Shakespeare, Elgar)

Er zijn vier rondes, om 13.30, 14.40, 15.50 en 17.00 uur

Voor meer informatie zie www.elbrimalemusicale.nl